Cookie Instellingen

Deze website gebruikt Cookies.

Speciaalzaak in Blaas- en Slaginstrumenten
Demoruimten
foto-contactpagina-0

OVER ONS

Even rond kijken

00: Begane Grond | 01: Eerste verdieping


foto-pand-tepstra-muziek-drumland

OVER ONS

Terpstra Muziek Drumland is gesitueerd op een droomlocatie, namelijk direct aan de A9 met ruime eigen parkeerruimte. Het "nieuwe" pand is gebouwd en ingericht om mogelijk te maken waar Terpstra Muziek Drumland al meer dan 40 jaar naar streeft: de beste service en meest uitgebreide collectie op gebied van blaasinstrumenten, klassiek slagwerk, marching en drums. Een goed instrument moet je voelen en beleven! Dat kan in deze prachtige winkel.


De instrumenten worden ook aangeboden in het veelgeprezen huurplan. Daarbij kan de huursom van de louter hoogwaardige instrumenten bij uiteindelijke aanschaf nagenoeg in zijn geheel van de nieuwprijs worden afgetrokken. Zo wordt het mogelijk om op een goed instrument te leren musiceren tegen redelijke kosten.


Het "voelen en beleven" is ook terug te vonden in het "op zicht" - beleid. Een instrument naar keuze moet immers in de praktijk getest kunnen worden.

Terpstra Muziek Drumland heeft in de afgelopen decennia het importeurschap verworven van een aantal high range merken, zoals Paxman hoorns, het klein koper van Eclipse en Stomvi, DS Drum, Istanbul Agop cymbals en QSticks.


Daarnaast is TMD hoofddealer van het beroemde Franse klarinetmerk Buffet Crampon en Pro Custom Dealer van Yamaha Instruments. Van deze merken is een zeer grote voorraad aanwezig, omdat de koper uit meerdere exemplaren van eenzelfde model moet kunnen kiezen.


In de winkel is van alles te beleven: in Drumland staan meer dan 50 akoestische drumsets speelklaar opgesteld, staat het hele gamma van Roland elektronische drumsets op "on" en is er een indrukwekkende sortering cymbalen en percussie instrumenten uit te proberen.


Op de bovenverdieping, waar alle blaasinstrumenten en concert -en marching percussie is opgesteld, is ook ruimte voor clinics en masterclasses. Zeer regelmatig trekken wereldberoemde slagwerkers en blazers daar een volle zaal van maximaal 300 aanwezigen.