Michael Schack: Push Your Drumming 4

Voor de vierde keer rijden Michael Schack (#DJDrummer, Netsky Live, Milk Inc., Roland Artist) en Christophe Cools (Roland) door de Benelux voor een spiksplinternieuwe reeks Push Your Drumming-clinics. De totaal nieuwe show, met de allerlaatste Roland V-Drums nieuwigheden in de spotlights, brengt ook nu weer nieuwe oefeningen, muzikale inhoud en sound tips die elke moderne drummer up-to-date houdt. Uiteraard met de ontwapenende Schack & Cools-humor als toetje.

Na de release van de TD-50 V-Drums eind 2016, de SPD::ONE series en de SPD-SX SE in 2017, brengt 2018 de nieuwe TM-6 Pro Trigger Module én de …(?) (sorry, mogen we nog niets over zeggen – het ding is nog niet eens bekend gemaakt). Wat we alvast wel kunnen bevestigen is dat in de nieuwe #PYD4 show hybrid drums en digitale drums samen op het podium staan. Akoestisch én elektronisch drummen dus! De Benelux tour is trouwens de heuse live-première van de nieuwe instrumenten. Omdat zowel Michael als Christophe deel uitmaken van het ontwikkelingsteam geven ze ook nu weer aan de hand van knallende muzikale voorbeelden de beste inkijk in hoe en wat. Inkijk? Jawel, ook de videoprojectie setup gaat weer mee om alles goed in beeld te brengen.

Net zoals bij vorige edities zullen alleen de aanwezige Push Your Drumming– clinic bezoekers met exclusieve PYD data geïnspireerd weer naar huis gaan: zij krijgen namelijk toegang tot de nieuwe oefeningen, nieuwe videoclips, sound samples enz… Nogmaals, énkel op voorwaarde dat je aanwezig bent tijdens de show.

Tickets zijn gratis en hier onder te bestellen.

Deuren: 19:00
Start: 20:00