Donderdag 20-9: Drumclinic Jost Nickel

Hij is één van Duitsland's bekendste drummers, leraar van onder andere Anika Nilles en al jaren lid van Jan Delay & Disko no.1; Jost Nickel! Deze meester van de groove komt op 20 september naar het Slagwerkkrant Podium.

Jost Nickel hoort bij de nieuwe generatie topdrummers uit Duitsland. Hij is een veelgevraagde sessie- en tourmuzikant, net als zijn vrienden Benny Greb, Marco Minneman en Anika Nilles (één van zijn studenten). 

Hij maakte zijn internationale debut als clinician en docent op het Montreal Drum Fest in Canada, speelde op PASIC, de NAMM Show, Meinl Drum Festival, London Drum Show, Tam Tam Festival en de UK Drumshow. Hij is mede verantwoordelijk voor veel (inter)nationale hits maar is vooral bekend als vast lid van Jan Delay & Disko No.1, van wie nieuwe CD's meteen naar de top van de ranglijsten schieten en elk concert steevast is uitverkocht.

Naast het spelen is hij ook de schrijver van best-sellers “Jost Nickel’s Groove Book” (2015) en “Jost Nickel’s Fill Book” (2017) welke geschikt zijn voor zowel beginnende als gevorderde drummers.

Deuren: 19:00
Aanvang: 20:00