Privéles van één van de bekendste drummers van ons land!

Dit is jouw kans om les te krijgen van één van de bekendste drummers van ons land!

Al voor zijn tiende drumde Oscar Kraal regelmatig in de band van zijn vader, die jazzgitarist was. Al na een paar van die optredens wist hij dat hij professioneel drummer wilde worden en speelde in diverse hardrock- en metalbands. Op zijn 16e begon hij les te nemen op een privé-drumschool in Scheveningen en algauw werd hij daar gevraagd zelf les te geven. Het verbreedde zijn horizon, hij verdiepte zich in uiteenlopende stijlen. Algauw begon zijn professionele carrière bij Rosa King & Upside Down, waarna hij speelde bij Candy Dulfers Funky Stuff, waarmee hij de hele wereld over toerde. Hij toerde ook met Keith Caputo, Frank Boeijen en Postmen, waarna het tijd voor hem werd zijn eigen band te starten, Seven, waarmee hij een album uitbracht. Vervolgens speelde hij bij Anouk, The Dutch Eagles en Niels Geusebroek. Momenteel is hij actief in de band van de Belgische singer/songwriter Milow.

De lessen van Oscar Kraal mag je niet missen! De kosten bedragen €30,- per 40 minuten. Ook krijg je een gratis Slagwerkkrant en drumstokken.

Opgeven doe je door een mailtje via onderstaand contactformulier in te vullen en op te sturen. Geef hierbij je voorkeurstijd aan, dan proberen we daar rekening mee te houden.Neem contact met ons op