DTM College: Brian Frasier Moore

"Can't stop the feeling!" Jawel, Brian Frasier Moore is weer terug! In 2014 kwam hij met Madonna naar Nederland en verzorgde een uitverkochte clinic op ons Slagwerkkrant Podium. Deze zomer komt hij terug met Justin Timberlake en plakt er weer een clinic aan vast! Op zaterdag 14 juli staan er weer twee drumstellen op het podium en heb jij de mogelijheid om met deze drumgrootheid te jammen, om hulp te vragen bij stukken waar je tegenaan loopt of om je te laten verbazen door zijn waanzinnige skills en verhalen.

Naast de clinic geeft Brian overdag zeven één op één lessen tijdens de DTM College. Wil je dus écht de diepte in duiken, kijk dan snel hier onder voor de kaarten die nog beschikbaar zijn! Nog geen kaarten voor de clinic 's avonds? Deze staan onderaan en bestel je gemakkelijk mee.

Omdat de tijdschema's van internationale artiesten nog al eens veranderen, vragen wij je telefoonnummer om je gemakkelijk te kunnen bereiken, mocht er zich een wijziging in de tijden voordoen. Uiteraard behandelen wij je gegevens vertrouwelijk.


Zie je in onderstaande ticketshop de "volgende" knop niet? Probeer dan deze link