Tama Maand!

Van 23 april tot 28 mei 2018 krijg je gratis Tama bij Tama! Bekijk de aanbiedingen hier onder.

Gratis HT65WN drumkruk bij een Tama drumstel tot € 1.800,-
Een drumstel is niet compleet zonder kruk. Je krijgt nu bij aanschaf van een Tama drumstel tot € 1.800,- een stevige Tama HT65WN kruk, mét draaispindel gratis!

Gratis HT530 drumkruk bij een Tama drumstel vanaf € 1.800,-
Bij een high-end Tama drumstel hoort natuurlijk een high-end drumkruk! De HT530 is dé drumkruk voor de professional, verkrijgbaar in twee soorten (HT530BC en HT530B) en nu helemaal gratis bij aanschaf van een nieuw Tama drumstel vanaf €1.800,-.

Gratis TMT-9 Multitool bij een Tama hardwarepakket vanaf € 300,-
Zal je net zien, zit dat ene schroefje los, heb je de juiste sleutel niet bij je... Dat is nu verleden tijd met de TMT-9 Multitool van Tama. Inbussleutels, schroevendraaiers, een drumsleutel én een inkeping om die vastgeroeste vleugelmoeren los te draaien. Handig! En je krijgt hem gratis bij een Tama hardwarepakket vanaf €300,-.

Gratis TTL-10 Tension Locks bij aanschaf van een Tama snaredrum
Tension Locks zijn niks nieuws. Ze zorgen er simpelweg voor dat je spanschroeven niet terugdraaien en daardoor je ketel ontstemmen. Maar Tama heeft het één en ander toegevoegd aan hun Tension Locks waardoor ze nét even wat beter zijn dan de rest. Je krijgt er tien gratis bij aanschaf van een Tama snaredrum.

Bestel je via onze webshop? Dan voegen wij het gratis product toe aan je bestelling. Je ziet dit niet terug in je winkelmandje.